Εύβοια: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Χρήστου Παπαϊωάννου από την Κύμη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Χρήστου Παπαϊωάννου από την Κύμη

Παραμένει αγνοούμενος ο 43χρονος άνδρας από την Κύμη με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες

Παραμένει αγνοούμενος ο 43χρονος Χρήστος Παπαϊωάννου από τους Κήπους Κύμης, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου από την περιοχή του Μονοδρίου.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Χρήστου Παπαϊωάννου από τους Κήπους Κύμης ο οποίος παραμένει αγνοούμενος από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του από την περιοχή του Μονοδρίου όταν έφυγε από το χωριό προκειμένου να πάει στη Χαλκίδα.

Οι Αρχές συνεχίζουν πολύ εντατικά τις έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ακαδημαϊκού, ενώ σύμφωνα με την μαρτυρία του αδελφού του Γιάννη Παπαϊωάννου στο evima.gr οι έρευνες γίνονται πλέον και ψηφιακά.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου έκανε γνωστή την εξαφάνιση του αδελφού του μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε στο evima.gr σχετικά με την υπόθεση πως:

«Ο αδερφός μου την ημέρα της εξαφάνισης έφυγε από το χωριό για να πάει στη Χαλκίδα. Τελευταία φορά τον είδαν στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας στις 20:15 να ψάχνει για Πάρκιν. Είχε κάποιο ραντεβού εκεί, από τότε χάσαμε τα ίχνη του. Κάνω έκκληση οποίος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μου η με τις Αρχές».

Ο 43χρονος αγνοούμενος κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο μάρκας lada Niva με αριθμό κυκλοφορίας ΖΚΡ-6912. Όποιος τον εντοπίσει να ενημερώσει αμέσως τις αρχές.

Παράλληλα ο άνδρας είναι ακαδημαϊκός ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια λόγω πανδημίας εργαζόταν ως συνεργάτης διαδικτυακά με πανεπιστημιακά ιδρύματα τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, όπως το University of Essex England.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr