Εύβοια: Τεράστιο το πρόβλημα με τα σκουπίδια στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου – Τι απαντά η αρμόδια υπηρεσία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Τεράστιο το πρόβλημα με τα σκουπίδια στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου – Τι απαντά η αρμόδια υπηρεσία

Τι απαντά η αρμόδια υπηρεσία

Τεράστιο είναι το πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Πολίτες διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση της συγκομιδής των σκουπιδιών με αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί πολλά σκουπίδια ανά τις Δημοτικές Ενότητες.

Το evima.gr επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου όπου ανέφεραν τα εξής: Όντως είναι μεγάλο το πρόβλημα με τα σκουπίδια στο Δήμο μας καθώς υπάρχει έλειψη προσωπικού αλλά και βλάβες στα απορριμματοφόρα.

Ωστόσο θα πρέπει οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και να βοηθούν στο δύσκολο αυτό έργο καθώς με το να πετούν ογκώδη αντικείμενα μέσα στους κάδους δημιουργούν προβλήματα στα απορριματοφόρα.

Από την άλλη η υπηρεσία μας με τα ΄΄όπλα΄΄ που διαθέτει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες και όταν οι πολίτες ενημερώνουν για ογκώδη αντικείμενα πάει και τα μαζεύει.

Έχουμε ήδη μισθώσει απορριμμάτοφορο προκειμένου να προχωρήσουμε στην συγκομιδή των σκουπιδιών αλλά κάνουμε έκκληση στους πολίτες ζητώντας την κατανόησή τους να μην πετούν ογκώδη αντικείμενα μέσα στους κάδους΄΄, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τέλος να σημειώσουμε ότι πολίτες λένε στο evima.gr ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα έπρεπε να έχει λύσει το πρόβλημα και όχι να το αφήσει να διογκωθεί και να μην μπορεί η αρμόδια υπηρεσία να κάνει τη δουλειά της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr