Εύβοια: Τι πρέπει να προσέξουν οι ενεργοί μελισσοκόμοι – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Τι πρέπει να προσέξουν οι ενεργοί μελισσοκόμοι – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο

Ποιοι μελισσοκόμοι κινδυνεύουν με πρόστιμο στην Εύβοια

Με πρόστιμο κινδυνεύουν όσοι μελισσοκόμοι δεν υποβάλλουν τη Δήλωση Κατεχόμενων κυψελών μέχρι 20 Οκτωβρίου 2022 στην Εύβοια.

«Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα που αφορούν τη δήλωση  των κατεχόμενων κυψελών  έτους 2022.

Ενημερώνουμε τους ενεργούς  μελισσοκόμους ότι στα πλαίσια εφαρμογής της αρ. 140/106513/2021 (Φ.Ε.Κ./Β/1560) Υ.Α. με την οποία θεσπίζεται το Εθνικό Μελισσοκομικό Μητρώο, θα πρέπει μέχρι 20 Οκτωβρίου 2022να υποβάλλουν τη Δήλωση Κατεχόμενων Κυψελών (Υπόδειγμα 3), και σε περίπτωση μεταβολής των κατεχόμενων κυψελών να υποβάλλουν την αντίστοιχη Δήλωση Μεταβολής των Κατεχόμενων Κυψελών (Υπόδειγμα 5).

Σέ περίπτωση που ενεργός μελισσοκόμος δεν υποβάλλει τη δήλωση των κατεχόμενων κυψελών σύμφωνα με την αρ. 140/106513/2021 Υ.Α. επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο και παύει να έχει τα προνόμια του ενεργού μελισσοκόμου.

Οι δηλώσεις των κατεχόμενων κυψελών θα υποβληθούν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  της Π.Ε. Ευβοίας Χαινά 93 Χαλκίδα (γραφείο 108-τηλ. 2221353911-Email: [email protected] –  αρμόδιος Ν. Λαδογιάννης) ή στα κατά τόπους Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής 1.Καρύστου 2. Αλιβερίου και 3. Ιστιαίας, καθώς επίσης είναι δυνατόν να υποβληθούν μέσω της ψηφιακής Υπηρεσίας του ΥΠΑΑΤ, (Ιστοσελίδα: minagric.gr Ψηφιακές Υπηρεσίες Ηλεκτρονική Αίτηση Μελισσοκομικού Μητρώου)».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr