Εύβοια: Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Αποτίμηση και Προγραμματισμός Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Αποτίμηση και Προγραμματισμός Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας»

Με τη συμμετοχή διακοσίων (200) διευθυντών/τριών και προϊσταμένων σχολικών μονάδων της Εύβοιας

Με τη συμμετοχή διακοσίων (200) διευθυντών/τριών και προϊσταμένων σχολικών μονάδων της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/12/2020 τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Αποτίμηση και Προγραμματισμός Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας κ΄ Β/θμιας Εκπ/σης Στ. Ελλάδας κα. Ελένη Μπενιάτα.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας κ΄ Β/θμιας Εκπ/σης Στ. Ελλάδας κα. Ελένη Μπενιάτα, ευχαρίστησε τους/τις  Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων τη Εύβοιας για το σημαντικό έργο που επιτελούν μέσα από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην εκπαίδευση και απάντησε σε ερωτήματα δ/ντων για θέματα λειτουργίας των σχολείων.

Ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας κ. Γρ. Δάσκος αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε από τη Δ/νση την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου καθώς και στον προγραμματισμό δράσεων της Δ/νσης στα πλαίσια των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που προκύπτουν καθώς και τρόποι αντιμετώπισής τους, ώστε η διδασκαλία των μαθημάτων στα σχολεία να είναι αποτελεσματική προς όφελος των μαθητών, τονίστηκε η σημασία της δια ζώσης εκπαίδευσης, η ανάγκη επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και η παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα σχολεία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr