Εύβοια: Το Μανιταροχωριό στη Στενή είναι γεγονός! (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Το Μανιταροχωριό στη Στενή είναι γεγονός! (pics)

Σήμερα ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Στενής "Η Δίρφυς" με τη ΔΗΚΑΔΙΜΕ άναψαν το δέντρο και γέμισαν χαρά μικρούς κ μεγάλους.

Το Μανιταροχωριό στη Στενή είναι γεγονός!

Σήμερα ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Στενής “Η Δίρφυς” με τη ΔΗΚΑΔΙΜΕ άναψαν το δέντρο και γέμισαν χαρά μικρούς κ μεγάλους.

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την πανέμορφη Στενή, που τώρα στις γιορτές φόρεσε τα καλά της και έγινε ακόμη πιο όμορφη.

Το ΜΑΝΙΤΑΡΙΧΩΡΙΟ είναι γεγονός και θα γίνει ο πιο γιορτινός προορισμός για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια αφού θα καθιερωθεί σαν θέμα..
Ζογκλέρ, μάγοι και ξωτικά μάγεψαν τους μικρούς μας φίλους. Η Φιλαρμονική του Δήμου έβαλε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και…..φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Αγ.Βασίλης που μοίρασε σε όλους τους μικρούς φίλους παραμύθια,γλυκά, σοκολάτες και όλη την μαγεία των Χριστουγέννων…
Επίσης ο Σύλλογος έφτιαχνε λουκουμάδες και τα έσοδα αυτών θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό…
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς όπου και άναψε το δέντρο, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κ.Μύταλα – Τζερανη Ευαγγελία , οι Αντιδήμαρχοι κ.Πέτρος Κορώνης και κ.Παναγιώτης Ματράκας καθώς και ο πρόεδρος του χωριού κ.Γρηγόρης Παπαγεωργίου.

Η μεταφορά της φιλαρμονικής έγινε δωρεά από το τουριστικο γραφείο του Καλαβρή Μιχάλη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr