Ευβοιώτισα κατέθεσε αγωγή κατά της Αττικής Οδού – Τι λέει ο δικηγόρος της στο evima.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευβοιώτισα κατέθεσε αγωγή κατά της Αττικής Οδού – Τι λέει ο δικηγόρος της στο evima.gr

Από Ευβοιώτισσα εγκλωβισμένη στην Αττική οδό έρχεται η πρώτη αγωγή για την ταλαιπωρία που υπέστη.

Την πρώτη αγωγή κατά της Αττική Οδού, κατέθεσε οδηγός που παρέμεινε εγκλωβισμένη για πάνω από 16 ώρες, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Από την πλευρά της η εταιρεία ανακοίνωσε την παροχή ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα ωστόσο δεν προσδιορίστηκε ο τρόπος και χρόνος της καταβολής των αποζημιώσεων.

Με την αγωγή της η γυναίκα από την Εύβοια, δεν αποδέχεται το ποσό των 2.000 ευρώ, και διεκδικεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την απίστευτη ταλαιπωρία της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr ο δικηγόρος της Γιάννης Καλαβρής, ζητά το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ για ηθική βλάβη για την ταλαιπωρία παραμένοντας ατελείωτες ώρες εγκλωβισμένη καθώς η ίδια καθημερινά χρησιμοποιεί την Αττική οδό δίνοντας μεγάλα ποσά και είχε την απαίτηση να της παραχθούν οι ανάλογες υπηρεσίες και όχι να υποστεί την ταλαιπωρία μέσα σε αντίξοες συνθήκες μη αποδεχόμενη το ποσό των 2.000 ευρώ που ανακοινώθηκε από την Αττική οδό.

Η Ευβοιώτισσα ήταν εγκλωβισμένη για πάνω από 16 ώρες στην Αττική οδό και αυτό την οδήγησε στην προσφυγή της στην Ελληνική δικαιοσύνη την οποία θεωρεί αρμόδια για να ορίσει το ποσό της αποζημίωσης εάν και εφόσον δικαιούται.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr