Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μήνυση για ψευδή κατάθεση στον κρεοπώλη από την οικογένεια του Μπάμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μήνυση για ψευδή κατάθεση στον κρεοπώλη από την οικογένεια του Μπάμπη

«Καταθέσαμε μήνυση κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια. Θέλουμε να φθάσει η υπόθεση μέχρι το τέλος και να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες» λέει η αδελφή του εξαφανισμένου Μπάμπη στο Mεσολόγγι, μιλώντας στο iefimerida.

H αδελφή του Μπάμπη αναφέρθηκε στη μήνυση που κατέθεσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την ίδια, την αδελφή της και τη μητέρα τους, ενώ μίλησε και για όσα γνωρίζει για το στάδιο αυτό των ερευνών.

Όπως είπε, μιλώντας στο iefimerida, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια ενημέρωση από την Ασφάλεια. «Ξέρω ότι κάποιοι εθελοντές κάπου έψαχναν σήμερα. Στα κανάλια λένε ότι συνεχίζονται οι έρευνες. Σίγουρα η Ασφάλεια κάνει τις δικές της έρευνες».

Στην ερώτηση αν, με βάση τα όσα έρχονται στο φως τις τελευταίες ώρες, ανησυχεί την ίδια και την οικογένειά της το ενδεχόμενο να μην καταφέρουν να μάθουν ποτέ τι απέγινε ο Μπάμπης, απάντησε καταφατικά: «Φοβόμαστε ότι υπάρχει αυτό το σενάριο. Εύχομαι να μη γίνουν έτσι τα πράγματα και όποιος έχει κάνει κακό στον αδελφό μου να πει πού είναι. Τώρα αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι υπομονή. Η Ασφάλεια τώρα δεν μας δίνει καινούργια στοιχεία. Ό,τι ακούγεται στην τηλεόραση… Δεν ξέρω τι αληθεύει και τι όχι. Δεν μπορώ να πιστεύω τίποτα, μόνο ό,τι μου λένε από την Αστυνομία».

Κλείνοντας, η αδελφή του Μπάμπη επισήμανε ότι στον Κάμπο που βρισκόταν χθες δεν υπήρχαν άτομα για έρευνες. «Βέβαια, η Ασφάλεια μπορεί να ψάχνει αλλού, σε άλλα μέρη, που δεν ξέρουμε εμείς» συμπλήρωσε, και συνέχισε: «Εμείς καταθέσαμε τη μήνυσή μας. Θέλω από εδώ και πέρα, από ό,τι ξέρω, να βγει δικογραφία από την Ασφάλεια, να πάει στον εισαγγελέα. Θέλω να γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, και πιστεύω ότι θα το κάνουν».

Εξαφάνιση Μπάμπη -Ο δικηγόρος της οικογένειας για τη μήνυση

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη, μιλώντας στην εκπομπή «T-live», της Τατιάνας Στεφανίδου, στον Alpha, αναφέρθηκε στη μήνυση που κατέθεσαν σήμερα.

«Πήγαμε στην εισαγγελέα, καταθέσαμε μήνυση από τις δύο αδελφές και τη μητέρα του Μπάμπη. Τα αδικήματα που έχουμε καταγγείλει είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά παντός υπαιτίου και συμμετέχοντος και το έτερο αδίκημα (σ.σ. προσωποποιημένα για τον κρεοπώλη) είναι η ψευδή κατάθεση. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εμπαίζει τις Αρχές που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα. Εχει υποπέσει σε αντιφάσεις που είναι ακατανόητες, με αστείες δικαιολογίες, σε διαφορετικές στιγμές. Συνεπώς καταγγείλαμε και αυτή την πράξη. Εχουμε δώσει όλα τα στοιχεία στην εισαγγελέα πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και θεωρώ ότι σύντομα θα φθάσουμε στην αλήθεια»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr