Εξαφανίστηκε στη Χαλκιδική και βρέθηκε 7 μήνες μετά στην Αλβανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφανίστηκε στη Χαλκιδική και βρέθηκε 7 μήνες μετά στην Αλβανία

Εντοπίστηκε στην Αλβανία, μετά από σχεδόν επτά μήνες ερευνών, η 48χρονη Ειρήνη, που είχε εξαφανιστεί, στις αρχές Μαρτίου από το Νεοχώρι Χαλκιδικής.

Είχε προηγηθεί ειδικό αίτημα που είχε καταθέσει η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της, κ. Αναστάσιου Ντούγκα λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων που δεχόταν η οικογένεια από αλβανικά τηλεφωνικά νούμερα, σύμφωνα με το grtimes.

Μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς της στην Ελλάδα

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) όταν οι αλβανικές αρχές έδωσαν σήμα ότι η Ειρήνη βρέθηκε στην Αλβανία. Αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση μεταφοράς της άμεσα στην Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, χθες αργά το βράδυ, η Ειρήνη οδηγήθηκε από τις αλβανικές αρχές στα ελληνικά σύνορα της Κρυσταλλοπηγής. Εκεί την περίμενε η οικογένειά της μαζί με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, κ. Αναστάσιο Ντούγκα.

Η 48χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας ενώ η εικόνα του σπιτιού της σπίτι με τα τακτοποιημένα πράγματά της και τα απλωμένα ρούχα όταν εξαφανίστηκε, έδειχνε ότι κάτι ξαφνικό της συνέβη και έφυγε βιαστικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο συγκεκριμένο τοπικό μέσο ο κ Ντούγκας, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευκρινιστούν οι λόγοι της εξαφάνισής της 48χρονης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr