Φωτιά στη Γλυφάδα: Εκκένωση οικισμού στη Βούλα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί  (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Γλυφάδα: Εκκένωση οικισμού στη Βούλα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (pics)

Φωτιά τώρα στην Άνω Γλυφάδα, στα όρια με τον Υμηττό - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που κατακαιεί τον Υμηττό και πλέον η φωτιά κατευθύνεται προς το Πανόραμα Βούλας και ήδη o εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης έδωσε εντολή για προληπτική εκκένωση κατοικιών στην οδό Αριστείδου στη Βούλα καθώς οι φλόγες πλησιάζουν τα πρώτα σπίτια.

Ωστόσο λίγο νωρίτερα, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είχε ζητήσει άδεια για προληπτική εκκένωση του Πανοράματος.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:00 στη Γλυφάδα, στο τέρμα της οδού Μετσόβου κοντά στην περιοχή Πυρνάρι. Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ γίνονται ρίψεις νερού από και εναέρια μέσα.

Ξεκίνησε από σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ λέει ο δήμαρχος

Η φωτιά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου, ενώ λόγω της πυρκαγιάς υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

Εν τω μεταξύ, σε διακοπές κυκλοφορίας και ρυθμίσεις προχώρησε η Τροχαία στην Άνω Γλυφάδα, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στην περιοχή Πουρνάρι.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Υμηττού, από το ύψος της οδού Απόλλωνος, στο ρεύμα προς την θέση Κρεμασμένος Λαγός, ενώ γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Ηροδότου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr