Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Νέο μήνυμα του 112 – Εκκενώνονται Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Νέο μήνυμα του 112 – Εκκενώνονται Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα

Νέο μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων σε Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα να εκκενώσουν προς Αλεξανδρούπολη

Νέο μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων σε Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα να εκκενώσουν προς Αλεξανδρούπολη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή. Παραμένει σε εξέλιξη το δύσκολο έργο κατάσβεσης από την πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (19.8.2023) στην περιοχή Μελία στην Αλεξανδρούπολη και οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο, καθώς οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο τους.

Το μεσημέρι ενισχύθηκαν και άλλο οι πυροσβεστικές δυνάμεις, στο σημείο επιχειρούν 100 πυροσβέστες, 31 οχήματα, 7 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα ενώ συνδράμουν 7 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, υδροφόρες ΟΤΑ και ο στρατός.

Αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα από το 112, μετά από αυτό που ήχησε νωρίτερα για τους κατοίκους στις περιοχές Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρό να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Παράλληλα, λόγω των πυκνών καπνών, έκλεισε και η Εγνατία Οδός και στα 2 ρεύματα έως τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. Αλεξανδρούπολης. Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από και προς Αλεξανδρούπολη θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό Φερών-Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr