Φωτιά ΤΩΡΑ: Πύρινη κόλαση σε Κορινθία και Αττική! Εκκενώνονται χωριά -Πνίγεται στους καπνούς η Αθήνα
ΕΥΧΕΣ

Φωτιά ΤΩΡΑ: Πύρινη κόλαση σε Κορινθία και Αττική! Εκκενώνονται χωριά -Πνίγεται στους καπνούς η Αθήνα

Εκκενώθηκαν οι περιοχές Αιγειρούσες - Ντουράκος, Άνω Πευκενέα και Κάτω Πευκενέα, Χάνι Δερβενίου και ορεινό Αλεποχωρίου - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Έκτακτη ενημέρωση για την πορεία της πυρκαγιάς από τον Νίκο Χαρδαλιά

Μάχη με το πύρινο «μέτωπο» δίνουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή Σχίνο Λουτρακίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η κατάσταση χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη αυτή την ώρα, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν τα μέγιστα, για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε από την Κορινθία και πλέον πέρασε στην Αττική.

Στις 18:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάςπροχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση για την πορεία της πυρκαγιάς, τονίζοντας ότι θα είναι μια δύσκολη νύχτα.

Πυκνός καπνός σκέπασε την Αθήνα

Η μεγάλη πυρκαγιά έχει δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα στην Αθήνα, καθώς από το πρωί, οι Αθηναίοι αντίκρισαν μια θολή – πορτοκαλί εικόνα, με τον πυκνό καπνό να φτάνει και να σκεπάζει όλο το Λεκανοπέδιο.

Στάχτες και καπνοί έχουν καλύψει ακόμα και μπαλκόνια σπιτιών, ενώ είναι συγκλονιστικές οι φωτογραφίες με την Ακρόπολη να έχει κρυφτεί από τον καπνό και να μην είναι καν ορατή από άλλα ψηλά σημεία της Αττικής.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr