ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γαλάνης στο evima.gr: Με μειωμένο αριθμό μαθητών η παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας – Κανονικά στον υπόλοιπο Νομό

Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας.
Γαλάνης στο evima.gr: Με μειωμένο αριθμό μαθητών η παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας – Κανονικά στον υπόλοιπο Νομό

Ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας Κώστας Γαλάνης, μιλώντας αποκλειστικά στο evima.gr τόνισε τα εξής: << Μετά και την εγκύκλιο του υπουργείου προχωρήσαμε σε σε σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους φορείς της Εύβοιας και αποφασίσαμε θα μειωθεί ο αριθμός των παιδιών που θα παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου για την Εθνική Επέτειο, στην παραλία της Χαλκίδας. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε το κάθε σχολείο να συμμετέχει με ένα τμήμα μαθητών που θα αποτελείται από 8 έως 10 τετράδες. Ωστόσο ζητάμε από όλους, μαθητές και γονείς να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά του covid 19>>.

 

Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.

 

Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ