Γεροντίτης προς διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες: «Σήμερα για όλους εμάς, είστε ήδη αξιέπαινοι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεροντίτης προς διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες: «Σήμερα για όλους εμάς, είστε ήδη αξιέπαινοι»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας προς τους διαγωνιζόμενους των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ της Εύβοιας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Γεροντίτης προς τους διαγωνιζόμενους των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ της Εύβοιας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

«Σήμερα καλείστε να δώσετε την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας. Καλείστε να ανοίξετε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη διαδρομή σας αλλά όχι το μόνο σημαντικό. Εξετάσεις θα δίνετε συνέχεια στην ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σημασία έχει, κάθε φορά να έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και προετοιμασία, να έχετε δώσει τον καλύτερο εαυτό σας, χτίζοντας κάθε φορά το βασικό σας στόχο, που θα πρέπει να είναι η συνεχής διεκδίκηση των ονείρων σας, η συνεχής επιδίωξη να γίνετε πιο χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία, καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Εμείς, ως Επιμελητηριακή Κοινότητα σας βλέπουμε ως τους αυριανούς επιχειρηματίες, τους αυριανούς συνεργάτες μας, το «νέο αίμα» που θα δώσει τη σημαντική ώθηση στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας. Είμαστε δίπλα σας, να στηρίξουμε κάθε σας βήμα, να ακούσουμε τις απόψεις σας, να αξιοποιήσουμε τις ιδέες σας, να επενδύσουμε στα ταλέντα σας.

Σήμερα για όλους εμάς, είστε ήδη αξιέπαινοι.

Με νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές σας, συγκέντρωση στο στόχο σας και κυρίως ψυχραιμία δώστε αυτό τον αγώνα και βγείτε στο τέλος, νικητές της ζωής.

Κοιτάξτε ψηλά και φτάστε εκεί που αξίζετε, με δύναμη και αισιοδοξία.

Καλή Αρχή, με κάθε Επιτυχία!

Γιάννης Γεροντίτης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Εύβοιας»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr