Γιάννης Σκαφτούρος: Έδωσε ρεπό στους στους σωματοφύλακές του, ενώ έβλεπε τον θάνατό του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Σκαφτούρος: Έδωσε ρεπό στους στους σωματοφύλακές του, ενώ έβλεπε τον θάνατό του

Εντυπωσιακά ήταν τα μέτρα ασφαλείας που έπαιρνε ο Γιάννης Σκαφτούρος.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός του αναφέρουν πως φορούσε μονίμως αλεξίσφαιρο γιλέκο, κυκλοφορούσε με θωρακισμένο τζιπ και τη συνοδεία 4 με 5 ένοπλων φρουρών, με υπεύθυνο πρώην διοικητή αστυνομικού τμήματος της Αθήνας.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος τις ώρες της επίθεσης, ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε αποχωριστεί το αλεξίσφαιρο γιλέκο του και είχε δώσει και άδεια μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, στον μικρό «στρατό» του, που τον φύλαγε.

Οι δράστες πιθανότατα συνεκτίμησαν πως το θύμα δεν φορούσε το γιλέκο στο σπίτι της μητέρας του, λόγω ασφάλειας που θα ένιωθε.

Η ομοιότητα με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Σκαφτούρος πυροβόλησε προς τους δράστες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν τους τραυμάτισε.

Οι αστυνομικές Αρχές επισημαίνουν πως η συγκεκριμένη δολοφονική επίθεση έχει πολλές ομοιότητες και με αυτήν του δημοσιογράφου Γιώργο Καραΐβάζ που δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμη και με τις δολοφονίες του Βασίλη Στεφανάκου, του Δημήτρη Μάλαμα και του Μανώλη Καραγιάννη που και πάλι χρησιμοποιήθηκαν μηχανές με πολλούς επιβάτες και σχέδια αλληλοκάλυψης των δραστών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr