Γιατί ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισε τα Kitchen Lab
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισε τα Kitchen Lab

Τα εστιατόρια Kitchen Lab, ιδιοκτησίας του δημοφιλούς σεφ, έκλεισαν οριστικώς- Τι τον οδήγησε στο λουκέτο

«Τέλος εποχής» για τα καταστήματα εστίασης Kitchen Lab που διατηρούσε ο Άκης Πετρετζίκης σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή.

Τα εστιατόρια Kitchen Lab, ιδιοκτησίας του δημοφιλούς σεφ, έκλεισαν οριστικώς αφού λουκέτο έβαλαν και τα τελευταία που διατηρουσε στην Αγία Παρασκευή  μετά από αυτά σε Γλυφάδα και Σύνταγμα.

Στο τέλος του 2022 απολύθηκε το προσωπικό στο σύνολό του και καταβλήθηκαν όλοι οι μισθοί και οι αποζημιώσεις.

Από την επιχείρηση έμειναν μόνο τα γραφεία, τα οποία ο Άκης Πετρετζίκης μετέφερε στη Γλυφάδα.

Στις 20 Ιανουαρίου 2023 αποφάσισε να θέσει την εταιρεία Kitchen Lab σε εκκαθάριση, με τη σχετική απόφαση να αναρτάται στο ΓΕΜΗ.

Αναλυτικότερα, τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ η εταιρεία μετέφερε την έδρα στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.

Σε κάθε περίπτωση, ο γνωστός σεφ αποφάσισε να ιδρύσει μια καινούργια εταιρία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στις 28 Μαρτίου ίδρυσε την εταιρία Akis Petretzikis Hub, η οποία θα έχει ως κύριο σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, τις υπηρεσίες catering και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Ο Άκης Πετρετζίκης φέρεται να έβαλε λουκέτο στις προηγούμενες επιχειρήσεις του, όχι γιατί δεν πήγαιναν καλά, αλλά επειδή χρειάζονταν να ασχολείται αρκετά μαζί τους, τη στιγμή που υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες που χρειάζονταν χρόνο και έφερναν περισσότερο κέρδος.

Παράλληλα, ήθελε να βρίσκεται πιο πολύ δίπλα στην οικογένειά του, ειδικά από τη στιγμή που απέκτησε πρόσφατα και δεύτερο παιδί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr