Γιώργος Καραϊβάζ: Του έριξαν τη «χαριστική βολή στο κεφάλι» – Μισθωμένους εκτελεστές βλέπει η ΕΛΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Του έριξαν τη «χαριστική βολή στο κεφάλι» – Μισθωμένους εκτελεστές βλέπει η ΕΛΑΣ

Έμπειρος δολοφόνος ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής 09/04, στον Άλιμο

Έμπειρος δολοφόνος ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής 09/04, στον Άλιμο, λίγα μέτρα από το σημείο, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων στο Newbomb.gr. Πού κινούνται οι έρευνες των Αρχών, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις καταθέσεις που έχουν πάρει.

Τη χαριστική βολή στο κεφάλι, έριξε ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, όπως προκύπτει από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι κάλυκες ήταν 13 και οι σφαίρες που πέτυχαν τον δημοσιογράφο είναι τουλάχιστον 10, ενδεικτικό της εμπειρίας του επαγγελματία δολοφόνου.

Ακόμη, στην Αστυνομία εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια κι ότι οι δράστες ήταν μισθωμένοι εκτελεστές.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι οι δράστες σκότωσαν τον δημοσιογράφο μπροστά στα μάτια τεσσάρων υπαλλήλων του Δήμου, που κλάδευαν δέντρα.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός, ότι ο συνεπιβάτης – εκτελεστής δεν φορούσε κράνος, παρά μόνο μία χειρουργική μάσκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οι πυροβολισμοί έπεσαν από απόσταση ενός μέτρου, καθώς οι δράστες πλησίασαν τόσο κοντά του.

Τον σκότωσαν 5 μέτρα από το σημείο που πάρκαρε
Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα 9άρι πιστόλι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να χρησιμοποίησε σιγαστήρα. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δώσει η βαλλιστική εξέταση από την οποία θα προκύψει αν το όπλο της δολοφονίας είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Ο δολοφόνος του δημοσιογράφου άδειασε τη γεμιστήρα του όπλου στον άτυχο δημοσιογράφο, που επέστρεφε στο σπίτι του από το Star, όπου εργαζόταν, με το αυτοκίνητό του, ένα μαύρο τζιπ Cherokee.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ πήγε να παρκάρει το τζιπ στην πιλοτή, αλλά ήταν σταθμευμένο του γιου του κι έτσι κατευθύνθηκε λίγο παρακάτω, για να το αφήσει σε ένα παρακείμενο παρκάκι.

Το σημείο όπου δέχθηκε δολοφονική επίθεση ο Γιώργος Καραϊβάζ


Εκεί τον πλησίασε το σκούτερ, με τους δύο επιβαίνοντες, που φορούσαν στρατιωτικού τύπου μπουφάν.

Η δολοφονία του έγινε 5 μέτρα από το σημείο, όπου άφησε το αυτοκίνητό του.

Στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν η γυναίκα και ο γιος του.

Γερανός της Αστυνομίας πήρε το τζιπ που μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr