Γλυκά Νερά: Με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα ο 32χρονος – Ήταν στο μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο [βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα ο 32χρονος – Ήταν στο μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο [βίντεο]

Γλυκά Νερά: Με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα ο 32χρονος - Ήταν στο μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο

Εσπευσμένα για νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ κλήθηκε ο 32χρονος πιλότος, για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο, όπου βρίσκεται ο 32χρονος για το μνημόσυνο της Καρολάιν, προκειμένου να παραλάβει τον πιλότο και να τον μεταφέρει με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive του Alpha, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο και δεν κάθισε στο τρισάγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου να γίνουν ανακοινώσεις. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 32χρονος θα δώσει νέα κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα. Σημειώνεται πως παρότι -σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου πιλότου- οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου δεν άφησαν ίχνη,, αλλά ούτε πήραν ή κατέστρεψαν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr