Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο πιλότος για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο πιλότος για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο πιλότος για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή και οδηγείται στον Κορυδαλλό.

Πιο συγκεκριμένα, θα οδηγηθεί στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται καταδικασμένοι για υποθέσεις «χαμηλής» εγκληματικότητας, όπως οικονομικά εγκλήματα.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια είπε προς τους δημοσιογράφους: «Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη».

Λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης, 22.06.2021, ολοκληρώθηκε η απολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλλε δύο αιτήματα έχει υποβάλει ταυτόχρονα με την απολογία του ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το πρώτο αφορά σε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε την κάρτα μνήμης μετά το έγκλημα ενώ σύμφωνα με τις αρχές η τελευταία καταγραφή έγινε περίπου τρεις ώρα νωρίτερα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Επίσης, επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους.

Όπως είπε, ξεκίνησαν μια φορτισμένη κουβέντα, όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη. Από εκεί και πέρα μετά τη μάχη που έδωσε για να μη θεωρηθεί το έγκλημα προμελετημένο, φέρεται να ζήτησε, συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr