Γλυκά Νερά: Στις 8 Απριλίου η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Στις 8 Απριλίου η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν

Στις 8 Απριλίου 2022 προσδιορίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από το σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τον περασμένο Μάιο μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, ο 33χρονος πιλότος θα δικαστεί για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της θανάτωσης ζώου και τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίαςστις αρχές και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έχει κριθεί μέχρι σήμερα από τις δικαστικές αρχές ο 33χρονος πιλότος αφενός είχε σχέδιο να σκοτώσει τη γυναίκα και αφετέρου μετά τη δολοφονία της να σκηνοθετήσει την εισβολή ληστών στο σπίτι τους, προκειμένου να καλύψει την εγκληματική του ενέργεια.

Ο εισαγγελέας, Γιώργος Νούλης, στην παραπεμπτική πρόταση του προς το δικαστικό συμβούλιο, είχε περιγράψει τη σκηνή του εγκλήματος επισημαίνοντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «αφού ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της «σκηνογραφίας» των χωρών του ισογείου του σπιτιού, περί ώρα 4:05 ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο της μεζονέτας όπου κοιμόταν ανύποπτη η σύζυγος του.

Απόλυτα ψύχραιμος αιφνιδίασε τον κοιμώμενο σε πρηνή θέση (μπρούμυτα) θύμα, το οποίο και ακινητοποίησε με το υπέρτερο σωματικό βάρος του. Με τη δύναμη των χεριών του πίεσε ισχυρά το κεφάλι της Κράουτς προς το μαξιλάρι με αποτέλεσμα την απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών αυτής (στόμα και ρουθούνια).

Τούτο επέφερε σταδιακή δυσχέρεια στην αναπνοή της, αυτή σθεναρώς προσπάθησε να αντιδράσει, πλην όμως τούτο δεν κατέστη δυνατό.

Η προσπάθεια αυτή του κατηγορουμένου να εξοντώσει την σύζυγό του διήρκεσε επί πεντάλεπτο και τελικώς το θύμα κατέληξε λόγω ασφυξίας περί ώρα 4:11».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr