Γυαλιά-καρφιά έκανε τις τουαλέτες όπου βρισκόταν κλειδωμένος ο Πάνος Αργιανίδης στο Κρυονέρι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυαλιά-καρφιά έκανε τις τουαλέτες όπου βρισκόταν κλειδωμένος ο Πάνος Αργιανίδης στο Κρυονέρι

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι μεταφέρθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα σύμφωνα με απόφαση του Α.Τ Διονύσου
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον πρώην παίκτη του Survivor Πάνο Αργιανίδη τον επονομαζόμενο και «μάνατζερ ράγκμπι», όπως ο ίδιος δήλωνε, αφου άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να τον βγάλουν απο την τουαλέτα όπου ήταν κλεισμένος στα ΕΛΤΑ του Κρυονερίου.
Αφού η ομάδα ΟΠΚΕ έσπασε τη πόρτα και έβγαλε, από την τουαλέτα όπου ήταν κλεισμένος, τον Πάνο Αργιανίδη, που απειλούσε να αυτοκτονήσει, το θέαμα που αντίκρυσε ήταν το απόλυτο χάος.
Σύμφωνα με εικόνες που δημοσιεύθηκαν από εκπομπή του Alpha, ο πρώην παίκτης του Survivor τα έσπασε όλα στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, όπου επικρατούσε χαμός.
Ο Πάνος Αργιανίδης, όσο ήταν κλεισμένος στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται ως υπεύθυνος της ασφάλειας, απείλησε να κάνει κακό στον αυτό του. Γι’ αυτό και από το τμήμα του Διονύσου αποφασίστηκε ο πρώην παίκτης του Survivor να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
«Όταν υπάρχει απόπειρα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να αφήσουμε να μιλήσει η επιστήμη» είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην ίδια εκπομπή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr