Η 20χρονη κτηνοτρόφος από το Γαβαλά Ευβοίας που κάνει «θραύση» στο Tik Tok
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 20χρονη κτηνοτρόφος από το Γαβαλά Ευβοίας που κάνει «θραύση» στο Tik Tok

Η 20χρονη κτηνοτρόφος που κάνει «θραύση» στο Tik Tok! 433 Καλεσμένη στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Κρήτη Σήμερα» ήταν η μόλις 20 χρονών κτηνοτρόφος Μαρία Ρέτσα, που κάνει θραύση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης tik tok.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Κρήτη Σήμερα» ήταν η μόλις 20 χρονών κτηνοτρόφος Μαρία Ρέτσα, από το Γαβαλά Ευβοίας, που κάνει θραύση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης tik tok.

Η Μαρία Ρέτσα, αναφερόμενη στη δυσκολία του επαγγέλματος της, ανέφερε πως «η κτηνοτροφία έχει τις δυσκολίες της, έχει όμως και τα καλά της, όπως όταν είναι η εποχή που γεννιούνται τα μικρά ζώα».

Στη συνέχεια, σχετικά με τα βίντεο στο tik tok της με τουλάχιστον 35 χιλιάδες likes, στα οποία δείχνει τη καθημερινότητα μιας νεαρής κτηνοτρόφου, αναφέρει η ίδια «Στην αρχή ξεκίνησα να ανεβάζω βίντεο απλά επειδή μου αρέσαν, μετά όμως είδα ότι αρέσαν και στον κόσμο, ο οποίος μου έγραφε πολύ όμορφα μηνύματα στα σχόλια».

Η 20χρονη κτηνοτρόφος, η οποία είναι η μόνη γυναίκα στο χωριό της που ασχολείται με την κτηνοτροφία, περιέγραψε την ημέρα της λέγοντας «Τον χειμώνα ξυπνάω έξι το ξημέρωμα, ενώ το καλοκαίρι που έχουμε και τα γεννητούρια των ζώων ξυπνάω από τις τέσσερις», ενώ φαίνεται πως αγαπάει πολύ αυτό με το οποίο ασχολείται, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ