Η Σοφία Νικολάου σε ημερίδα της ONNED Academy στη Χαλκίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σοφία Νικολάου σε ημερίδα της ONNED Academy στη Χαλκίδα

Σε ημερήσια πολιτική ακαδημία, που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα από την ΟΝΝΕΔ και ειδικότερα από την ONNED Academy, συμμετείχε η Σοφία Νικολάου.

Σε ημερήσια πολιτική ακαδημία, που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα από την ΟΝΝΕΔ και ειδικότερα από την ONNED Academy, συμμετείχε η Σοφία Νικολάου.

Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, απηύθυνε χαιρετισμό στην ενότητα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις αλλαγές που επέρχονται στην οικονομία, στην κοινωνία και στον πολιτισμό. Κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, αναλύθηκαν διάφορα θέματα όπως:

·       Η τέχνη του πολιτικού διαλόγου και η αντιπαράθεση με λογικά επιχειρήματα, με εισηγητή τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

·       Η επικοινωνία και η ψηφιακή ταυτότητα και πώς συμβάλλουν τα νέα μέσα στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης και των νέων επαγγελματιών, με εισηγήτρια την Δήμητρα Ψαχούλια, Σύμβουλο Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Public Speaking Coach.

·       Πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής, με εισηγητή τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδα Χριστόπουλο.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ κάνει εξαιρετική δουλειά και διοργανώνει πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Ήταν μεγάλη η τιμή μου να απευθυνθώ σε στελέχη του κόμματος και πολίτες που θέλουν να δουν την Ελλάδα να αλλάζει, να μετασχηματίζεται, να γίνεται μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Και η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει τα πάντα προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν στην πατρίδα μας να πρωτοπορεί στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr