Ηλικιωμένος πέθανε από το σοκ μόλις αντίκρισε διαρρήκτες στο σπίτι του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένος πέθανε από το σοκ μόλις αντίκρισε διαρρήκτες στο σπίτι του

Ένας 95χρονος έχασε τη ζωή του στο Νέο Ηράκλειο στην Αθήνα, όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι όπου κατοικούσε μαζί με τη σύζυγό του.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στο Νέο Ηράκλειο, την ώρα που μέσα σε αυτό βρισκόταν και το ζευγάρι των υπερηλίκων -ένας άνδρας 95 ετών και μία γυναίκα 90 ετών.

Η διάρρηξη έγινε μπροστά στα μάτια τους και με το που είδαν τους δράστες κάλεσαν αμέσως το 100. Με το που κατάλαβαν οι δράστες ότι το ζευγάρι είχε καλέσει την Αστυνομία, εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, όταν η Αστυνομία πήγε στον χώρο, βρήκε τον υπερήλικα στο πάτωμα νεκρό.

Το κόλπο των διαρρηκτών για να εισβάλουν στο σπίτι

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, οι ληστές ενδέχεται να μπήκαν στο σπίτι μαζί με τον ηλικιωμένο, με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Μετά από εξέταση του πτώματος από τον ιατροδικαστή, προφορικά αναφέρθηκε ότι ο άτυχος άνδρας κατέληξε από παθολογικά αιτία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος είχε βηματοδότη και ενδεχομένως να πέθανε από την ένταση.

Για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 95χρονου θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Η σύζυγός του είπε στους εκπροσώπους των Αρχών ότι οι διαρρήκτες δεν άσκησαν βία εναντίον τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr