Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από το σύλλογο Φροντιστών Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από το σύλλογο Φροντιστών Εύβοιας

Την Κυριακή 10/4 και ώρα 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης μαθητών και των γονέων τους

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ.

Την Κυριακή 10/4 και ώρα 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης μαθητών και των γονέων τους από το Σύλλογο Φροντιστών Ευβοίας. Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος σύμβουλος σταδιοδρομίας.

Οι τελευταίες αλλαγές στο Λύκειο είναι πολύ σημαντικές και αφορούν όλους τους μαθητές και τους γονείς τους. Έννοιες, όπως η ελάχιστη βάση εισαγωγής, το παράλληλο μηχανογραφικό, οι συντελεστές βαρύτητας μαθημάτων, οι προαγωγικές εξετάσεις με την τράπεζα θεμάτων, χρειάζονται αποσαφήνιση και κατανόηση. Επίσης οι συνεχείς αλλαγές παγκοσμίως μεταβάλλουν βίαια την μορφή των επαγγελμάτων και τις συνθήκες εργασίας. Οι σπουδές με μέλλον σπουδών μπορούν να βοηθήσουν πολλούς μαθητές να θέσουν στόχους και να βρουν τον δρόμο τους στον ακαδημαϊκό χάρτη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM και για να την παρακολουθήσετε ζητήστε πληροφορίες στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης του νομού Ευβοίας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να σας σταλεί το link της εκδήλωσης.

Δήλωση ενδιαφέροντος:

https://forms.gle/7DKoXWG7DTnayG266

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr