Instagram: Έρχονται αλλαγές – Αυτά είναι τα νέα stories
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Instagram: Έρχονται αλλαγές – Αυτά είναι τα νέα stories

Πρόκειται για ένα μήνυμα σε μορφή βίντεο που μένει καρφιτσωμένο στη σελίδα προφίλ του χρήστη για 24 ώρες.

Συνεχώς νέες εκπλήξεις περιμένουν τους λάτρεις του Instagram, με την Meta να συνεχίζει να εξελίσσεται. H εταιρεία έχει στόχο να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την εγκατεστημένη βάση χρηστών με όλο και περισσότερο νέες λήψεις. Η λειτουργία που «έρχεται» μοιάζει με την πρόσφατη προσθήκη στο WhatsApp.

Μέχρι τώρα οι χρήστες μπορούν να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα και βιντεοκλήσεις. Στην αλληλεπίδραση μεταξύ των λογαριασμών οι χρήστες θα υποδεχθούν τα «status σε μορφή video». Πρόκειται για σημειώσεις σε μορφή βίντεο στο προφίλ τους.

Η παραπάνω λειτουργία δεν είναι νέα στο χώρο της τεχνολογίας, αφού κάτι τέτοιο πρόσθεσε πρόσφατα με ενημέρωσή του και το WhatsApp.

υσιαστικά, πρόκειται για ένα μήνυμα σε μορφή βίντεο που μένει καρφιτσωμένο στη σελίδα προφίλ του χρήστη και είναι διαθέσιμο για όλους όσους είναι συνδεδεμένοι μαζί του και τον ακολουθούν. Είναι κάτι σαν τις σημειώσεις σε μορφή κειμένου που έχουμε ήδη ενεργοποιημένες στην πλατφόρμα και θα εμφανίζονται για 24 ώρες, όπως ακριβώς λειτουργούν και τα stories.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα εφαρμοστεί αυτή η λειτουργία και πότε θα περάσει σε όλη τη βάση χρηστών του Instagram, αλλά όπως φαίνεται από το χρήστη #Alex193a στο Twitter, έχουν ήδη αρχίσει οι δοκιμές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr