Κ.Καραμανλής: Μείωση κατά 50% στις άδειες Δακτυλίου – Τι είπε για τα διόδια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ.Καραμανλής: Μείωση κατά 50% στις άδειες Δακτυλίου – Τι είπε για τα διόδια

Ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας θα κινούνται τα υβριδικά και euro 6 οχήματα, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο

Σε ισχύ θα τεθεί κανονικά από τις 25 Οκτωβρίου ο δακτύλιος, όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας θα κινούνται τα υβριδικά και euro 6 οχήματα, ενώ επεσήμανε ότι θα υπάρξει μείωση άνω του 50% στις άδειες που είχαν δοθεί μέχρι τώρα για ελεύθερη μετακίνηση στον δακτύλιο.

Για την κατάσταση στα ΜΜΜ, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι βρισκόμαστε ακόμη σε ένα στάδιο προσαρμογής, ανέφερε ότι ήδη γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά για αύξηση των λεωφορείων, ενώ παράλληλα προανήγγειλε τη διεύρυνση σταδιακά των ορίων του μικρού δακτυλίου.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της πρωτεύουσας, μέτρο που ισχύει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, τόνισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων.

Παράλληλα προανήγγειλε σταδιακά και τη λήψη άλλων, πρόσθετων, μέτρων για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr