Καιρός Εύβοια: Πως θα επηρεάσουν τον νόμο μας τα ακραία καιρικά φαινόμενα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός Εύβοια: Πως θα επηρεάσουν τον νόμο μας τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Πώς θα χτυπήσει η κακοκαιρία σχεδόν το σύνολο της χώρας, με καταιγίδε και ισχυρούς ανέμους - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή (29/11) με βροχές και καταιγίδες και έντονα φαινόμενα που θα χτυπήσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το meteo.gr το επόμενο διάστημα, διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά αναμένεται να δώσουν αξιόλογες βροχοπτώσεις, αρχής γενομένης το διήμερο Κυριακή 29/11 – Δευτέρα 30/11.

To πρώτο από τα βαρομετρικά χαμηλά αναμένεται να φέρει βροχές που θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο τη χώρας, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, όσο και ότι στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη αποτυπώνονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης από αργά το βράδυ του Σαββάτου 28/11, όταν βροχές θα εκδηλώνονται στη νοτιοδυτική χώρα, έως τα ξημερώματα της Τρίτης 01/12 όταν τα φαινόμενα θα περιορίζονται στα ανατολικά και νότια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr