Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποια σχολεία της Εύβοιας παραμένουν κλειστά σήμερα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποια σχολεία της Εύβοιας παραμένουν κλειστά σήμερα

«Λουκέτο» σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες της Εύβοιας λόγω της κακοκαιρίας.

Η Εύβοια δοκιμάστηκε από την κακοκαιρία «Μπάλλος» και δεκάδες σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστά ως προληπτικό μέτρο.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, όλα τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 15Οκτωβρίου 2021, για προληπτικούς λόγουςλόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Νομό(κακοκαιρία «Μπάλλος»).  

Ταυτόχρονα, κλειστοί θα παραμείνουν, σύμφωνα με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, σήμερα οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και οι δομές ΑμεΑ σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία.

Δημόσιες Υπηρεσίες

Παράλληλα, κλειστές παραμένουν σήμερα όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική, εκτός από τις αναγκαίες για τη διαχείριση του φαινομένου και των Υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ανοιχτές, επίσης, θα παραμείνουν σήμερα όλες οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Αντίθετα, αναστέλλονται για τη σημερινή ημέρα οι εργασίες όλων των δικαστηρίων και εισαγγελιών της Αττικής, με εξαίρεση τις υποθέσεις που αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, καθώς επίσης και οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω επείγοντος χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr