Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Νέο μήνυμα από το 112 τώρα στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Νέο μήνυμα από το 112 τώρα στην Εύβοια

Νέο μήνυμα του 112 έλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής (05.02.2023) όσοι βρίσκονται στην Εύβοια, καθώς συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Εύβοιας έστειλε η Πολιτική Προστασία προειδοποιώντας τους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην περιοχή σας. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών.

Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena ».

Έκτακτα μέτρα φέρνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που πλήττει την Εύβοια από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Από την Πολιτική Προστασία υπάρχει ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες να ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους, ενώ σε αρκετά σημεία του νομού υπάρχουν περιπολικά, οχήματα της πυροσβεστικής και του στρατού για παροχή βοήθειας.

Υποχρεωτικές οι αλυσίδες

Να σημειωθεί ότι υποχρεωτικός είναι ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων που κινούνται στο οδικό δίκτυο με αντιολισθητικά μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Ευβοίας. Μάλιστα συνεργεία της τροχαίας βρίσκονται και πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους σε διάφορα καίρια σημεία του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr