Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια -Κλειστοί δρόμοι και χωριά χωρίς ρεύμα
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια -Κλειστοί δρόμοι και χωριά χωρίς ρεύμα

Τεράστια τα προβλήματα από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Εύβοια, χωρίς ρεύμα για μια ολόκληρη

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία σχεδόν σε όλη την Εύβοια λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, με δυσκολίες να παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές, καθώς αναμένεται δεύτερο κύμα κακοκαιρίας να πλήξει το νησί. Προσπάθειες για να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο καταβάλλουν οι αρχές.

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία των δήμων και της Περιφέρειας προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. Η χιονόπτωση κατά διαστήματα είναι έντονη, αυτή την ώρα κλειστός παραμένει ο δρόμος στο επαρχιακό δίκτυο Λεπούρων – Καρύστου από τους Ζάρακες και κάτω, καθώς η διεξαγωγή των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράλληλα κλειστός είναι ο δρόμος από Ψαχνά προς Μαντούδι στην τοποθεσία των Άκρων, καλώδιο έχει πέσει στη μέση του δρόμου.

Παράλληλα σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα χωριά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας καθώς από χθες το μεσημέρι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, διότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούν να πλησιάσουν στα σημεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει από χθες το χωριό Μαυρόπουλο στο όποιο έχει μεταφερθεί γεννήτρια, καθώς υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr