Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνισε και στη Χαλκίδα – Άνοιξε ξανά η υψηλή γέφυρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνισε και στη Χαλκίδα – Άνοιξε ξανά η υψηλή γέφυρα

Κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται σε δρόμους της Εύβοια - Άνοιξε πριν από λίγο η υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Στα «λευκά» έχει ντυθεί το μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας το πρωί της Δευτέρας (6/2) λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, με χιονόστρωση να σημειώνεται όχι μόνο στα χωριά του Νομού Ευβοίας αλλά το χιόνι να ντύνει στα λευκά και τη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα με λευκές εικόνες ξύπνησαν, οι κάτοικοι στην περιοχή Μπαταριάς στη Χαλκίδα. Ωστόσο δυστυχώς δεν έλειψαν και τα προβλήματα με το νερό και την ηλεκροδότηση στο δήμο Χαλκιδέων από χθες το βράδυ.

Προβλήματα σημειώνονται σε αρκετούς δρόμους της Εύβοιας, με την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας να ανοίγει πριν από λίγο για τα οχήματα, καθώς νωρίτερα είχε κλείσει λόγω της κακοκαιρίας.

Άνοιξε και η Εθνική Οδός

Αποκαταστάθηκε νωρίτερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι και το ύψος των Οινοφύτων. Στη Λεωφόρο Πάρνηθας έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος του Τελεφερίκ στο ρεύμα προς Πάρνηθα αλλά και στη Λεωφόρο Φυλής από το ύψος της οδού Θρασυβούλου, στο ρεύμα προς Χασιά, ενώ στην επαρχιακή οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου στο ύψος της περιοχής Λούμπα προς Αλεποχώρι η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3.5 τόνων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr