Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αργία και στην Εύβοια αύριο Τετάρτη 26/01 – Ανακάλεσε η Πολιτική Προστασία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αργία και στην Εύβοια αύριο Τετάρτη 26/01 – Ανακάλεσε η Πολιτική Προστασία

Η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα παρατείνεται και την Τετάρτη στην Εύβοια.

Την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και αύριο Τετάρτη (26/01), ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Όπως είπε ο υπουργός, η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Πριν από λίγο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με επίσημη ανακοίνωση της ανέφερε πως στην αυριανή αργία συμπεριλαμβάνονται η Εύβοια και η Βοιωτία, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του evima.gr.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: Αργία αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις περιοχές, Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Βοιωτία και Εύβοια.

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.

Ο κ. Στυλιανίδης ξεκινώντας την ενημέρωση ζήτησε και πάλι συγγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν, ενώ τόνισε πως απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού περίπου 1.800 οχήματα.

Αναφορικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως τις επόμενες ώρες θα επηρρεαστούν η Αττική, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr