Κακοκαιρία Ελπίς: Δύσκολες ώρες στην Εύβοια, απεγκλωβισμοί & μεταφορά πολιτών για αιμοκάθαρση (pics)
Καιρός

Κακοκαιρία Ελπίς: Δύσκολες ώρες στην Εύβοια, απεγκλωβισμοί & μεταφορά πολιτών για αιμοκάθαρση (pics)

Δύσκολη η κατάσταση από τις συνεχείς χιονοπτώσεις στο Δήμο Ερέτριας - Στην πρώτη γραμμή οι εθελοντές της ομάδας fetesclub4x4

Κακοκαιρία Ελπίς: Δύσκολη η κατάσταση από τις συνεχείς χιονοπτώσεις στο Δήμο Ερέτριας.

Εθελοντές της ομάδας fetesclub4x4 περιγράφουν στο evima.gr τη δύσκολη κατάσταση: “Μια πολύ δύσκολη μέρα σήμερα για την ομάδα μας.
«Ξεκινήσαμε την μέρα με μεταφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ανήμπορους συμπολίτες μας στην περιοχή μαγούλα Ερέτριας στην συνέχεια είχαμε 6 απεγκλωβισμούς οχημάτων από την ευρύτερη περιοχή, μεταφορά συμπολιτών μας για αγορά τροφίμων αλλά και τάισμα σκύλων και ζώων σε δύσβατα σημεία και στη συνεχεία σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδος, Αλιβερίου και Καρύστου μεταφορά δυο συνανθρώπων μας για αιμοκάθαρση στην Χαλκίδα.
Και συνεχίζουμαι», δήλωσαν χαρακτηριστικά στο evima.gr.

«Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε το οδικό δίκτυο ανοιχτό», δήλωσε evima.gr Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας.

«Με πάνω από 15 μηχανήματα επιχειρεί ο δήμος Ερέτριας. Η συνεχής χιονόπτωση τις επόμενες ώρες θα δημιουργήσει προβλήματα στις μετακινήσεις. Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε το οδικό δίκτυο ανοικτό», είπε ο Ευάγγελος Τσώκος όπου βρίσκεται στο συντονισμό των εκχιονιστικών μηχανημάτων.

Διακοπές ρεύματος σε όλη την Εύβοια

Σε αρκετές από τις περιοχές υπάρχουν δυσκολίες και στην πρόσβαση των συνεργείων του Διαχειριστή στις βλάβες, λόγω των χιονοπτώσεων σε όλη την Εύβοια.

Αναλυτικά, τα προβλήματα σημειώνονται στις εξής περιοχές:

Στην Εύβοια τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών. Οι βλάβες εντοπίζονται στο Μαντούδι, το Αλιβέρι, τα Ψαχνά, τον Αλμυροπόταμο, τους Ωρεούς, τα Λουκίσια και τα Σκορπονερια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr