ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Εύβοια: Συναγερμός στο Κ.Λ. Χαλκίδας για έντονα καιρικά φαινόμενα

Κακοκαιρία Εύβοια: Συναγερμός στο Κ.Λ. Χαλκίδας για έντονα καιρικά φαινόμενα

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ., στην Ανατολική Στερεά και Εύβοια βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Από αργά τη νύχτα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενίσουν.

Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 6 BF που τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους με μικρή εξασθένιση. Στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5, γρήγορα 5 με 7 BF στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νοτιοδυτικούς με εξασθένιση τη νύχτα. Θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κατόπιν αυτών, οι Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες όλων των σκαφών της ευρύτερης περιοχής Βορείου και Νοτίου Ευβοϊκού, παρακαλούνται όπως προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό, ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας άσκοπη δραστηριοποίηση τους κατά χρόνο ισχύος έκτακτου δελτίου καιρού Επιπρόσθετα οι ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες να μεριμνήσουν χωρίς αναβολή για την ασφάλιση αυτών.

Αποφυγή δραστηριοτήτων σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων.-

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ