Κακοκαιρία: Η Εύβοια δοκιμάζεται ξανά – Η Αθηνά έφερε μεγάλες καταστροφές (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: Η Εύβοια δοκιμάζεται ξανά – Η Αθηνά έφερε μεγάλες καταστροφές (pics)

Άνοιξαν οι ουρανοί το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εύβοια.

Η «Αθηνά» έφτασε στην Εύβοια, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα στα Βόρεια του Νομού, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές έχουν ξεκινήσει από χθες.

Η νέα κακοκαιρία  που πλήττει όλη την χώρα τις τελευταίες ημέρες, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια για ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, στην Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς, εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες υπήρχαν και κατολισθήσεις σε Αχλαδι, Κοτσικιά.

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα Στροφυλιάς, στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλαδάς.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας δήλωσε στο evima.gr, «Πλημμύρισαν καλλιέργειες από την καταρρακτώδη βροχή. Έχει κοπεί ο δρόμος από Κοτσικιά προς  την παραλία ενώ φερτά υλικά έχουν γεμίσει όλες οι περιοχές που χτύπησε η κακοκαιρία. Διακοπή της κυκλοφορίας αυτή την ώρα από Κοτσικιά προς λουτρό Κοτσικιά. Κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr