Κακοκαιρία «Μήδεια»: Προσοχή! Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Προσοχή! Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών:

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 37,100η χ/θ (Παλαιοχώρι Φθιώτιδας) έως την 53,500η χ/θ (Αμφίκλεια Φθιώτιδας).
Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων,στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από την 1η χ/θ έως την 11η χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων, στην Επαρχιακή Οδό Αράχοβας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από την 14,500η χ/θ, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.  

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr