Κάρυστος: Στήριξε την τοπική οικονομία ο Μπόρις Τζόνσον – Νοίκιασε αυτοκίνητο από την Joyride – Εικόνες&Βίντεο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάρυστος: Στήριξε την τοπική οικονομία ο Μπόρις Τζόνσον – Νοίκιασε αυτοκίνητο από την Joyride – Εικόνες&Βίντεο

Μπόρις Τζόνσον: Οδηγώντας ο ίδιος το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Joyride

Ο Μπόρις Τζόνσον διέμεινε στην Κάρυστο για 1 σχεδόν εβδομάδα και ως απλός παραθεριστής προτίμησε να ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο για την οικογένεια του για να ανακαλύψει τις μοναδικές ομορφιές της νότιας Εύβοιας.

Η Joyride Car Rental που δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Κάρυστο και στην περιοχή του αεροδρομίου Αθηνών διέθεσε ένα καινούργιο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τύπου SUV για τις καθημερινές του ανάγκες.

Εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι παρά τα πολλά συνοδευτικά αυτοκίνητα που το ακολουθούσαν προτίμησε να περιηγηθεί μόνος του με την οικογένεια του στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Εύβοιας.

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου παρεβρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της εταιρίας Joyride ενός εκ των οποίων τυγχάνει να είναι και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρύστου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Ευβοίας Κος Ευάγγελος Αλεξανδρής. 

Ο Μπόρις Τζόνσον ενημερώθηκε από τον Κο Αλεξανδρή για την περιοχή της νότιας Εύβοιας με μια σύντομη ιστορική αναδρομή και τα σημεία ενδιαφέροντος της Εύβοιας.

Επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αρμονία του τοπίου και τον μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας.

Κατά την διάρκεια  της παραμονής του επισκέφτηκε τις παραλίες Ποτάμι, Γιαννιτσι, Καλαμίτσι, Μεγάλη Άμμο και ενθουσιάστηκε από τα παραδοσιακά πιάτα της Εύβοιας.

Τις ημέρες της επίσκεψης του φιλοξενήθηκε στο μοναδικό Villa Kasteli, που ειδικεύεται στον εναλλακτικό τουρισμό, στην τοποθεσία Μεκουνίδα με απίστευτη θεα τον κόλπο της Καρύστου.

Τα Αρχαία Ελληνικά και τη γνωστή αποφθεγματική φράση του Σοφοκλή στην Αντιγόνη, “πολλά τα δεινά, τίποτα όμως τόσο δεινό όσο ο άνθρωπος” (πολλά τα δεινά κούδεν ανθρώπου δεινότερον πέλει), χρησιμοποίησε ο Boris Johnson στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ κατα το παρελθόν.

Η Joyride Car Rental κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου γνωρίζοντας την αγάπη του για τον Ελληνικό πολιτισμό του δώρισε μια μοναδική συλλογή περιορισμένης έκδοσης μεταφρασμένη, με τα σημαντικότερα ποιήματα από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποιητές.

Με ευγένεια και ταπεινότητα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κάρυστο στο μέλλον. 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr