Κασσελάκης: Για χαλαρό ποτάκι με γνωστή τρανσέξουαλ και τον σύντροφό του Τάιλερ – «Είμαστε μαζί του»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κασσελάκης: Για χαλαρό ποτάκι με γνωστή τρανσέξουαλ και τον σύντροφό του Τάιλερ – «Είμαστε μαζί του»

Η γνωστή τρανς, Αλίκη Βασιλούδη, από την παρουσία της σε μαγαζιά όπως οι «Κούκλες» βρέθηκε για ποτό με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και το σύντροφό του Τάιλερ Μαμπέθ.

Οπως αποκάλυψε η τρανς σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok βρέθηκε για ποτό με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Όου με ποιον είμαι εδώ και θα κάνουμε και σχετική εκπομπή;» λέει στο βίντεο η Αλίκη Βασιλούδη γυρίζοντας την κάμερα στη συνέχεια στον σκύλο του Στέφανου Κασσελάκη ρωτώντας «καλά το είπα Στέφανε;».

@aliki_ethnikh_star #aliki_ethnikh_star_3 #aliki_ethnikh_star_ #foryouper #foryouper #foryou #fyp #syrizaps #siriza #skasselakis #προθυπουργος #tiktokgrece ♬ πρωτότυπος ήχος – 🇬🇷ΑΛΙΚΗ_ΕΘΝΙΚΗ_ΣΤΑΡ🇬🇷

Και συνέχισε «για μαντέψτε ποιος είναι» δείχνοντας τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, και τελικά και τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα κάνουμε μαζί εκπομπή, συζήτησα πολλά πραγματα μαζί του και τις απόψεις του και την ιδεολογία του. Είμαστε μαζί του κι εγώ πρώτη απ’ όλους» καταλήγει στο βίντεο της.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr