Καταγγελία για beach bar: «Μας απαγόρευσαν να ταΐσουμε τα μωρά με δικό μας φαγητό»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για beach bar: «Μας απαγόρευσαν να ταΐσουμε τα μωρά με δικό μας φαγητό»

Απαγόρευσαν σε μητέρα να ταΐσει φαγητό από το σπίτι τα παιδιά της σε deach bar. Πού έγινε αυτό, σε τουριστικό σημείο της Χαλκιδικής.

Την ώρα που το κίνημα της πετσέτας «φουντώνει» και στη Χαλκιδική μία μητέρα καταγγέλλει το εξής. Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε με την οικογένειά της στην παραλία. Αφού πλήρωσαν τις ξαπλώστρες, παρήγγειλαν καφέδες και αργότερα φαγητό για τους ίδιους, ήρθε η ώρα να ταΐσουν τα παιδιά τους με φαγητό που είχαν φέρει από το σπίτι.

Τότε υπάλληλος του beach bar τους πλησίασε και τους πληροφόρησε ότι απαγορεύεται να ταΐσουν τα παιδια τους με δικό τους φαγητό, λέγοντάς τους ότι δεν έπρεπε καν να τους επιτρέψουν να μπουν με το φορητό ψυγειάκι τους στους χώρους του beach bar στην παραλία. «Φαγητό εδώ μπαγιάτικο και ελεεινό. Βγάζουμε από το ψυγειάκι μας να ταΐσουμε το παιδάκι μας, φαγητό που έχουμε φέρει ειδικά για αυτήν και έρχονται και μας κάνουν φασαρία λέγοντάς μας το ανήκουστο να πάμε στο αμάξι να την ταΐσουμε, γιατί απαγορεύεται!!! Αφού στο μεταξύ έχουμε πληρώσει, έχουμε παραγγείλει μπαγιάτικα πράγματα από αυτούς με εξωφρενικές τιμές!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της μητέρας για το beach bar της Χαλκιδικής

«Με 2 μωρά και να γίνεται χαμός παντού, έχοντας ξεχάσει την δική μας ομπρελίτσα, αναγκαζόμαστε να κάτσουμε. Ξαπλώστρες 10 ευρώ το άτομο.

Φαγητό εδώ μπαγιάτικο και ελεεινό. Βγάζουμε από το ψυγειάκι μας να ταΐσουμε το παιδάκι μας, φαγητό που έχουμε φέρει ειδικά για αυτήν και έρχονται και μας κάνουν φασαρία λέγοντάς μας το ανήκουστο να πάμε στο αμάξι να την ταΐσουμε, γιατί απαγορεύεται!!! Αφού στο μεταξύ έχουμε πληρώσει, έχουμε παραγγείλει μπαγιάτικα πράγματα από αυτούς με εξωφρενικές τιμές!

Τί ρατσισμός απέναντι και στις οικογένειες!! Δηλαδή απαγορεύεται να κάτσεις ελεύθερα στην παραλία, πράγμα ήδη παράνομο, απαγορεύεται και να φέρεις το οτιδήποτε για να φάει το παιδί σου. Πρέπει να δώσεις λεφτά για τα μπαγιάτικα burgers τους.

Μας προκάλεσαν να καλέσουμε την τουριστική αστυνομία γιατί είναι αυτοί οι σωστοί και μας είπαν πως μας έκαναν και χάρη που μας άφησαν με το ψυγειάκι να μπούμε. Ξαναλέω, αφού ήδη τους είχαμε χρυσοπληρώσει.

Τραγικό. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε κανένα μέρος. Κοινοποιήστε ελεύθερα. Αν θέλουμε κάτι να αλλάξει ας αρχίσουμε να μιλάμε και να καταγγέλλουμε τα αίσχη που βλέπουμε… Πολύ κρίμα για αυτό το κατά τα άλλα πανέμορφο μέρος που το ρημάξανε».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr