Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των γονιών»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των γονιών»

Ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα και ξέρουν πολύ καλά τι λένε οι γονείς των κοριτσιών λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Η εκτίμηση του ταξίαρχου εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο πως δεν πρόκειται να προκύψει κάτι για την κεταμίνη από τις έρευνες σε υπολογιστές και κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

«Δεν ήταν τόσο χαζή να αγοράσει κεταμίνη από εκεί», είχε πει χθες στο STAR ο κ. Κατερινόπουλος, με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» να αποκαλύπτει σήμερα, Πέμπτη (14/4) ότι οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο για κεταμίνη έγιναν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν τη σύλληψή της. Αναζητούσε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε «σκάσει» η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.

«Πιστεύω ότι δε θα προκύψει μέσα από την έρευνα σε υπολογιστές, τάμπλετ κλπ. η διαδικασία αγοράς της κεταμίνης», είχε προφητικά αναφέρει χθες ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Ποιος θα μπορούσε να έχει προμηθευτεί την κεταμίνη

«Έχω πει κατ΄ επανάληψη ότι η κεταμίνη χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς ασθενείς – χρήστες ως υποκατάστατο στις διάφορες πιάτσες ναρκωτικών. Άνετα κάποιος θα μπορούσε να προμηθευτεί την ουσία από κάποιο στέκι ναρκομανών της Πάτρας. Δεν είναι απαραίτητο ότι πήγε η ίδια η Ρούλα. Θα μπορούσε να πάει οποιοδήποτε άλλος δικός της, φίλος, γνωστός κλπ.», υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος και πρόσθεσε:

«Οποιοσδήποτε έδωσε αυτή την κεταμίνη σε οποιοδήποτε πρόσωπο που υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει σχέση να πάει να το καταθέσει, να μη φοβάται τη σύλληψη. Προφανώς δεν ήξερε ότι θα χορηγηθεί σε παιδί».

«Ρούλα και Μάνος ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα»

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή.

«Αυτή η γυναίκα λέει ότι έχει χάσει τον ύπνο της. Τώρα τον έχασε τον ύπνο της; Δεν τον είχε χάσει όταν είχε χάσει τα άλλα δύο παιδιά; Αυτή τη στιγμή φέρεται ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Στη συνέντευξη δε μίλησε για την Τζωρτζίνα, αλλά για τα άλλα δύο παιδιά, το πανάκι κτλ.», επεσήμανε.

«Και αυτή και ο σύζυγός της ρίχνουν τη μπάλα στην εξέδρα. Γιατί; Γιατί γνωρίζουν. Πώς γνωρίζει τι κάνει ο Μάνος μέσα από τη φυλακή; Ότι μένει στην Αθήνα, ότι κινείται με τη μηχανή, ότι έχει φίλη, ότι συζεί με άλλες δύο, μία κλπ. Άρα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Ξέρουν πολύ καλά τι λένε. Οσονούπω θα έρθουν και τα αποτελέσματα, που δε θα είναι ευνοϊκά για την οικογένεια γενικώς», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr