Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Έτσι προδόθηκε η Πισπιρίγκου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Έτσι προδόθηκε η Πισπιρίγκου»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξήγησε πως θεωρεί οτι προδόθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξήγησε πως θεωρεί οτι προδόθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την πολύκροτη υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.



Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε μιλήσει για έγκλημα από τα μέσα του περασμένου Φλεβάρη, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωναν εξοργισμένοι από τα δημοσιεύματα και τις αιχμές ορισμένων.

Όπως εξηγεί ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας, η 33χρονη από τότε αλληλοαναιρούσε τον εαυτό της και αυτό όπως είπε δεν είχε περάσει απαρατήρητο.

Ακόμα, εκτίμησε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σχεδιάσει αλλιώς την υπόθεση με την Τζωρτζίνα, αλλά κάποια πράγματα δεν της βγήκαν.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πιθανότατα η 33χρονη να είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την 9χρονη κόρη της και νωρίτερα, αλλά έκανε λάθος με την ποσότητα της κεταμίνης.

Γι’ αυτό την τελευταία φορά χρησιμοποίησε μια ποσότητα που δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο ούτε στους γιατρούς, ούτε στο παιδί, όπως υποστήριξε.

«Λυπάμαι αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη διαμάχη ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, επισήμανε πως «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr