Κατέρρευσε παιδί που βγήκε να πει τα κάλαντα στην Άρτα – Στο χειρουργείο με εγκεφαλική αιμορραγία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέρρευσε παιδί που βγήκε να πει τα κάλαντα στην Άρτα – Στο χειρουργείο με εγκεφαλική αιμορραγία

Στο κόκκινο η αγωνία για το 14χρονο παιδί που έχασε τις αισθήσεις του στην Άρτα, ενώ είχε βγει να πει τα κάλαντα.

Ώρες αγωνίας για το 14χρονο παιδί που έχασε τις αισθήσεις του στην Άρτα, ενώ είχε βγει να πει τα κάλαντα. Αεροδιακομιδή στην Αθήνα μετά το χειρουργείο που έκανε λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας…

Το 14χρονο παιδί ξεκίνησε από το σπίτι του, στην Άρτα, για να πει τα κάλαντα με φίλους. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγα δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα δύσκολα όμως δεν έχουν περάσει. Οι γιατροί έδωσαν εντολή να γίνει αεροδιακομιδή στην Αθήνα, ώστε να παρακολουθήσουν το παιδί οι έμπειροι γιατροί στο Νοσοκομείο Παίδων, που διαθέτουν καλύτερο εξοπλισμό. Δίπλα στον 14χρονο βρίσκονται οι γονείς του, που ευελπιστούν να έχει αίσιο τέλος, η μεγάλη περιπέτεια που ζουν.

Ο 14χρονος μαθητής από την Άρτα δίνει μάχη για τη ζωή του, αντιμετωπίζοντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας την παραμονή των Χριστουγέννων. Το παιδί που έχασε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εκεί αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς πριν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Το μεσημέρι, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, και της αστυνομίας έφτασε το ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων όπου αεροσκάφος του ΕΚΑΒ περίμενε να παραλάβει τον 14χρονο παιδί και αυτή αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr