Κιβωτός του Κόσμου: Ένταση στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα και εργαζόμενο της δομή – «Ντροπή σου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Ένταση στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα και εργαζόμενο της δομή – «Ντροπή σου»

«Οι δημοσιογράφοι ξαφνικά έγιναν δικαστές. Είσαι δικαστής» είπε ο απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα και πρώην φιλοξενούμενου της δομής «Κιβωτός του Κόσμου» στην Χίο.

«Οι δημοσιογράφοι ξαφνικά έγιναν δικαστές. Είσαι δικαστής» είπε ο Τσαμπί απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

«Μιλάς με έναν άνθρωπο που αν δεν το ξέρεις ήμουν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου και έχω βοηθήσει όσο λίγοι δημοσιογράφοι την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι ντροπή σου να λες για εμένα ότι είμαι δικαστής. Έχω πει μακάρι αυτά που λέγονται να είναι ψέματα. Κανείς δεν θέλει ένας άνθρωπος με ράσο που είχε ένα όραμα και το υλοποίησε να έχει κάνει τα πράγματα για τα οποία καταγγέλλεται» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Τσαμπί, πρώην φιλοξενούμενος αλλά και εργαζόμενος της δομής εδώ και 15 χρόνια συνολικά, απέρριψε κάθε καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου και άλλων στελεχών της Κιβωτού.

Ο νεαρός άνδρας θεωρεί ότι ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια σε βάρος του από στέλεχος της ΜΚΟ λέει ψέματα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών τον είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του και δεν τον θεωρεί αξιόπιστο και δεν ξέρει για ποιο λόγο έκανε αυτές τις καταγγελίες.

Ερωτηθείς σχετικά είπε πως και ο ίδιος έκανε συχνά μασάζ στον πατέρα Αντώνιο, επειδή τον έβλεπε σαν πατέρα του και ήθελε να τον ξεκουράζει, ενώ αποκάλυψε πως πολλά παιδιά, μεταξύ των οποίων ο ίδιος, έδενε τα κορδόνια στον ιερέα, καθώς έλεγε πως υπέφερε από την μέση του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr