Κιβωτός του Κόσμου: «Κρύβεται γιατί είναι ένοχος» – Το ξέσπασμα της μητέρας του 19χρονου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Κρύβεται γιατί είναι ένοχος» – Το ξέσπασμα της μητέρας του 19χρονου

Εξηγήσεις μέσω υπομνήματος έδωσε στην εισαγγελία ο πατήρ Αντώνιος για τις καταγγελίες σε βάρος του που αφορούν σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στην Κιβωτό του Κόσμου
Με έγγραφο υπόμνημα μέσω του δικηγόρου του έδωσε τις δικές του εξηγήσεις στον εισαγγελέα για όσα του προσάπτουν σχετικά με τις καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου ο πατήρ Αντώνιος.
Στο υπόμνημα ο πατήρ Αντώνιος κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του από τον 19χρονο πρώτο καταγγέλοντα.Αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Προφανείς σκοπιμότητες, αυταπόδεικτα ψευδείς, αυτοαναιρούμενες καταγγελίες και ανύπαρκτη ποινική υπόθεση.»

Σε αυτό αναφέρθηκε η μητέρα του 19χρονου, που πρώτος κατέθεσε μήνυση κατά του ιερέα. «Τα έχω χαμένα, δεν εμφανίστηκε στην Ευελπίδων. Περιμένω να ακούσω την απόφαση του Εισαγγελέα», είπε η μητέρα του 19χρονου, ενώ εμφανώς ταραγμένη τόνισε: «έχει το σθένος να εμφανιστεί, αφού ξέρει ότι είναι ένοχος; Είναι τρίτη-τέταρτη φορά που δεν εμφανίστηκε; Αυτό δεν λέει κάτι;»

«Μιλάω με το παιδί μου και αυτό που το ενδιαφέρει είναι να δικαιωθεί και να σωθούν κι άλλα παιδιά. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει να αφήνουν τους βιαστές ελεύθερους να βιάζουν ξανά», προσέθεσε η μητέρα.

Η καταγγελία του 19χρονου ήταν αυτή που οδήγησε και στον δεύτερο καταγγέλλοντα, ένα 15χρονο παιδί που κατέθεσε ότι κακοποιήθηκε στην δομή του Βόλου.

Στη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του 15χρονου, αναφέρεται πως, «ο πατέρας Αντώνιος ασέλγησε σε βάρος του τουλάχιστον δέκα φορές! Τον έσερνε από δομή σε δομή, τον παρέσυρε σε ερημικές παραλίες και εκτόνωνε στο παιδικό του κορμί αρρωστημένα ένστικτα και φαντασιώσεις».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr