Κιβωτός του Κόσμου: Μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό εντόπισαν οι Αρχές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό εντόπισαν οι Αρχές

Μεγάλη η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό

Έφοδο στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό πραγματοποίησε η Οικονομική Αστυνομία, όπου εντόπισε μεγάλο χρηματικό ποσό κατά τη διάρκεια ελέγχου. Στη δομή υπάρχει και χώρος ο οποίος χρησιμοποιείται ως σπίτι από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε χρηματοκιβώτιο, ενώ αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι «από τη χθεσινή έρευνα σε ακίνητα και εγκαταστάσεις του ιδρύματος υπήρξαν ευρήματα, που μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμα».

Η Οικονομική Αστυνομία έχει ήδη στείλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα το υλικό από τις χθεσινές έρευνες. Μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί εάν το χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στον Κολωνό σχετίζεται με αυτό που είχε ληφθεί από θυρίδα τραπεζικού υποκαταστήματος της ίδιας περιοχής πριν από εννέα ημέρες.

Σημειώνεται ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι σε λογαριασμούς της Κιβωτού υπήρχαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι το ποσό αυτό μπορεί να ανέβει κατά την εξέλιξη των ερευνών, καθώς αναμένονται απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Οικονομική Αστυνομία θα συνεχίσει τις έρευνες σε ακίνητα που συνδέονται με την Κιβωτό του Κόσμου. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας έχει από τη Δευτέρα ανάψει το πράσινο φως για εκτεταμένες έρευνες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr