«Κόκκινος» συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Email για βόμβες κινητοποίησε τις Αρχές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κόκκινος» συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Email για βόμβες κινητοποίησε τις Αρχές

Σε «κόκκινο» συναγερμό τέθηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν έφτασε ένα email, το οποίο προειδοποιούσε ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε διάφορα σημεία του κτηρίου του αεροδρομίου.

Σε «κόκκινο» συναγερμό τέθηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν έφτασε ένα email, το οποίο προειδοποιούσε ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε διάφορα σημεία του κτηρίου του αεροδρομίου.Σύμφωνα με το cnn.gr οι υπηρεσίες ασφαλείας του «Ελευθέριος Βενιζέλος» τέθηκαν σε συναγερμό, με βασικό σκοπό να γίνει ο έλεγχος χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία του αεροδρομίου και χωρίς να προκληθεί ο παραμικρός πανικός.

Ο άγνωστος, στο email που έστειλε στο αεροδρόμιο, ανέφερε ότι οι βόμβες είναι τοποθετημένες μέσα σε 12 πλαστικές σακούλες, ότι έχουν χρονοδιακόπτη και ότι στέλνουν το συγκεκριμένο email για να μην υπάρξουν τραυματίες.

Όπως ακριβώς προβλέπουν τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, οι αστυνομικοί ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία, χωρίς να δημιουργούν την εικόνα του πανικού, για να λήξει ομαλά όλη αυτή η επιχείρηση, καθώς όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για φάρσα κάποιου που θα ήθελε να προκαλέσει ένταση και αναταραχή.

Μάλιστα, στο email που εστάλη, ο άγνωστος ανέφερε ότι οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε ένδειξη συμπαράστασης στο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Τώρα, οι αρχές του αεροδρομίου ερευνούν ποιος ήταν ο αποστολέας του συγκεκριμένου μηνύματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr