Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης -Σε 30 ανέρχονται συνολικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης -Σε 30 ανέρχονται συνολικά

Νέα σύλληψη, η 8η σε αυτό το κύμα συλλήψεων που ξεκίνησε από χθες, έγινε σήμερα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη 48χρονος από το Μπαγκλαντές. Οι συλλήψεις πλέον για την υπόθεση σοκ ανέρχονται συνολικά σε 30.

Πρόκειται για τον Ηλία Μίχο, τη μητέρα της 12χρονης και 28 άνδρες που φέρονται να βίασαν το παιδί έναντι αμοιβής. Είκοσι από αυτά άτομα με τα την απολογία τους πήραν τον δρόμο για τις φυλακές .

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη , τα έμπειρα στελέχη του τμήματος ανηλίκων προχώρησαν σε επτά συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και ενός 48χρονος Έλληνα και του 20χρονου γιου του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη νέα σύλληψη

Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr