Εύβοια: Κοντά στα ίχνη των τσαντάκηδων της Χαλκίδας – Νεότερες πληροφορίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Κοντά στα ίχνη των τσαντάκηδων της Χαλκίδας – Νεότερες πληροφορίες

Δύο καταγεγραμμένα περιστατικά κλοπής τσάντας μέσα σε λίγες ώρες στο κέντρο της Χαλκίδας
Κοντά στα ίχνη των τσαντάκηδων που έχουν εμφανιστεί στο κέντρο της Χαλκίδας το τελευταίο διάστημα με δύο καταγεγραμμένα περιστατικά την Κυριακή 16/10.
Πιο αναλυτικά, η αστυνομία φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό των αγνώστων που την Κυριακή άρπαξαν την τσάντα γυναίκας που βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι κάμερες του καταστήματος έχουν καταγράψει τις κινήσεις των αγνώστων που έκλεψαν την τσάντα, έτσι η αστυνομία ήδη ερευνά το υλικό προκειμένου να καταφέρει να ταυτοποιήσει τους δράστες και να μπορέσει να τους εντοπίσει.
Την ίδια στιγμή έντονη είναι η ανησυχία των πολιτών στη Χαλκίδα μετά τα απανωτά περιστατικά κλοπών τσαντών από αγνώστους στο κέντρο της πόλης.
Την Κυριακή το βράδυ άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκι έκλεψαν την τσάντα γυναίκας που έτρωγε με τον σύντροφό της σε παραλιακό μαγαζί, ενώ την ίδια μέρα οι «τσαντάκηδες» άρπαξαν την τσάντα έτερης γυναίκας που περπατούσε στο κέντρο της Χαλκίδας.
Παρόλο που οι δράστες διέφυγαν, τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί στις τοπικές αρχές με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Κυριακής 16/10 ένα ζευγάρι βρισκόταν σε παραλιακό κατάστημα εστίασης, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μηχανή με δυο άτομα που φορούσαν κράνος και ένας εκ των δύο πλησίασε το τραπέζι και βούτηξε την τσάντα της γυναίκας και αμέσως  τράπηκαν σε φυγή με τη μηχανή.

Την ίδια μέρα μάλιστα ένα ακόμη περιστατικό σημειώθηκε και πάλι στο κέντρο της Χαλκίδας όπου άγνωστοι άρπαξαν την τσάντα γυναίκας που περπατούσε σε γνωστό δρόμο της περιοχής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr