Κοντζιάς: Ήπιες παρεμβάσεις φωτισμού στα Λ. Αιδηψού που τα κάνουν ακόμη πιο όμορφα!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοντζιάς: Ήπιες παρεμβάσεις φωτισμού στα Λ. Αιδηψού που τα κάνουν ακόμη πιο όμορφα!

Πρόκειται άλλωστε για το ομορφότερο σημείο του Δήμου

«Η ήπια παρέμβαση φωτισμού πέτυχε και το αγαπημένο μας σημείο είναι φιλόξενο μέρα και νύχτα», ανέφερε σε post στο Facebook ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού.

Και φυσικά ο δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς μιλά για τη μοναδική παραλία των Λουτρών Αιδηψού όπου φρόντισε να την φωτίσει για να γίνει ακόμη πιο όμορφη και ονειρεμένη!

Πρόκειται άλλωστε για το ομορφότερο και χαρακτηριστικό ανά τον πλανήτη σημείο του Δήμου το οποίο αποτελεί Νο 1 επιλογή για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές!

Στα Λουτρά Αιδηψού απολαμβάνετε την ιαματική δύναμη των νερών που απόλαυσαν χρόνια πριν κάποιοι άλλοι επισκέπτες… Αυτοκράτορες, όπως ο Αδριανός, ο Mάρκος Αυρήλιος και ο Μέγας Κωνσταντίνος, ήρθαν στην μικρή αυτή πόλη της Εύβοιας για θεραπεία. Ο ίδιος ο Αριστοτέλης προσπάθησε να ερμηνεύσει το φαινόμενο των ιαματικών νερών της. Λαμπεροί εκπρόσωποι τους διεθνούς τζετ σετ της νεότερης εποχής, όπως ο Ωνάσης, η Κάλλας, η Γκρέτα Γκάρμπο, ο Ομάρ Σαρίφ, Έλληνες πολιτικοί, εφοπλιστές, βιομήχανοι, καλλιτέχνες, ένιωσαν στο σώμα τους τα ευεργετικά αποτελέσματα των νερών της Αιδηψού. Aνακαλύψτε και εσείς αυτόν το φυσικό θησαυρό, ένα σπα με αξία διαχρονική. Τα Λουτρά Αιδηψού, το δικό σας καταφύγιο γαλήνης και ευεξίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr