Κορινθία: Επιχείρηση της αστυνομίας στο λαγούμι όπου ζουν οι Παλαιοχριστιανοί (εικόνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορινθία: Επιχείρηση της αστυνομίας στο λαγούμι όπου ζουν οι Παλαιοχριστιανοί (εικόνες)

Κόρινθος: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση με εισαγγελείς στην περιοχή όπου ζουν οι Παλαιοχριστιανοί

Σοκ έχει προκαλέσει το πανελλήνιο η υπόθεση των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» που ζουν στην ορεινή Κορινθία κάτω από πρωτόγονες συνθήκες.

Στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών βρίσκονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας, που εντοπίστηκε να ζει σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση για απομάκρυνση των ανήλικων παιδιών των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» από το λαγούμι και την κατεπείγουσα προανάκριση που διέταξε ο εισαγγελέας χθες, νωρίς το πρωί της Κυριακής (18.02.24) ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας, που είναι έτοιμη να παρέμβει.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να συλλάβουν τον 45χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με εισαγγελείς, αλλά και υπηρεσίες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης βρίσκονται στην περιοχή. Στόχος, να γίνει αυτοψία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η οικογένεια στο λαγούμι.

Εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr